Mendo shëndetshëm vetëm duke u ngrohur dhe shiquar flakën e drurit

 
 
 
 
 

BËJME TRANSPORTIN

 
Ne dorëzojmë me automjetin tonë në të njëjtën ditë të pagesës. Prerjen dhe të camen e druve.
 
 
 
 

Shërbimet shumë korekte ndaj bleresve tane

 
Bëjme matjen sipas standardeve të shkruara nga ndërmarja NP "Malet Nacionale" Shkup.
 
 
 
 

BLERËSIT QE PARAPAGUHEN

 
Njëkohesisht për blerësit qe parapaguhen nga marsi deri në maj ka leshime të cmimit te drurit.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Fis-kom dooel, Tetove

 
Funksiono qe nga viti 2000, eksluzivisht meret më shitjen e druve për djegje(Ahu dhe Dushku) e cila depon e ka në rugen Ilindenit nr.346, me saktesisht përball hyrjes se Univerzitetit të Shtulit, karakteristika kryesore në këte ndërmarje janë shërbimet shumë korekte ndaj bleresve tane.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ahu i klasit të parë

 
Ahu është një pemë e fortë, e lidhur drejtpërdrejt me një lartësi prej pesëdhjetë metrash, me një kurorë të dendur, pothuajse të papërshkueshme nga rrezet e diellit, me një leh të butë gri të lehtë në bagazhin.
Pema e ahut ka një tendë të bukur, të bardhë me një nuancë të kuqe të verdhë.
 
 
 
 
 

Dushku i klasit të parë

 
Lisi është shumë i pranishëm në S. Maqedonia me nëntë specie dhe një numër të madh të nënllojeve. Pemët e lisit mbulojnë 40% të pyjeve të vendit dhe përbëjnë një të katërtën e lëndës drusore të rritur në pylltaritë tregtare.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Kontaktoni

 
Questions? comments? ideas?
Please get in touch with us using the form below.
 
 
*
 
 
 
*
 
 
 
 
*